Στα ταπητοκαθαριστήρια ΑΛΦΑ ΕΞΠΡΕΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” εφαρμόζουμε ανάλογα με την περίπτωση είτε στεγνό – ξηρό καθαρισμό είτε τον υγρό καθαρισμό. Το βασικό μας μέλημα είναι να επιτυγχάνεται η σταθεροποίηση χρωμάτων των χαλιών σας παρέχοντας σας υψηλής ποιότητα αποτελέσματα.

Οι μέθοδοι που ακολουθούμε, αναλόγως το είδος του χαλιού, εξασφαλίζουν την απαλλαγή από ακάρεα και δυσοσμίες.

Ο στεγνός καθαρισμός

Ο στεγνός καθαρισμός αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη λύση για την περιποίηση των ευαίσθητων χειροποίητων χαλιών σας (μεταξωτά και κλασσικά χειροποίητα χαλιά).

Με το σύστημα στεγνού καθαρισμού μπορούμε να καθαρίσουμε οποιοδήποτε χειροποίητο χαλί επαναφέροντας την αρχική του λάμψη όπως είναι τα Hatchou, China-Silk, Farahan,Gabbeh, Sarouk-Silk, Habibian-Kashmir, Silk, Naim, ZiglerAnimal, Ghom-Silk, Tabriz, Esfahan,Yamut ή Tufted ινδικής κατασκευής.

Ο υγρός καθαρισμός

Το πλύσιμο των χαλιών σας γίνεται από τελευταίας γενιάς πλυντήρια με ουδέτερα σε PH υποαλλεργικά, επώνυμα και φιλικά προς το περιβάλλον βιοδιασπώμενα απορρυπαντικά – με αυτό τον τρόπο εγγυούμαστε ότι τα χαλιά σας θα βρουν την παλιά χρωματική τους φωτεινότητα έχοντας έντονα την αίσθηση της φρεσκάδας και καθαριότητας.

Υψηλή Ποιότητα

Σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Υπηρεσία Φύλαξης

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, σας παρέχουμε υπηρεσίες φύλαξης και αποθήκευσης

Παραλαβή & Αποστολή

Παραλαμβάνουμε τα χαλιά σας με ιδιόκτητα μέσα στο χώρο σας και σας τα επιστρέφουμε

60000
Έχουμε παραλάβει και παραδώσει άψογα περισσότερα από 60,000 χαλιά
240000
Έχουμε φροντίσει με τις υπηρεσίες μας 240,000 τετραγωνικά μέτρα χαλιών
18200
Έχουμε ξεπεράσει τις 18,200 συνεργασίες με ευχαριστημένους πελάτες